RIOMAR SHOPPING ARACAJU
Environmental Graphics & Wayfinding

Lightness, Contrast and Differentiated Materials

Within the expansion plan of RioMar Shopping Aracaju, the development of a new signaling system was essential. In this process of shopping mall transformation and modernization, the need to signal new areas and update visual communication was diagnosed, so that functional and aesthetic balance was achieved.

From these premises, the new design of the environmental signaling system was conceived, considering the shapes derived from the curves of the brand and the architecture, together with the differentiated material, which presents as a delicate highlight the clarity of the white and the transparency of the acrylic used , thus achieving, as a result, the balance of aesthetics with the function of the projected elements.

PROJETOS RELACIONADOS

ADDRESS

Av. Juracy Magalhães Junior, 300
Rio Vermelho

41.940-060
Salvador   Bahia   Brazil

PHONE

+55 71 3334 2299

EMAIL

© 2002 - 2020 SALLES DESIGN